Uitgifte-automaat Locatie Boomgaard – Apotheek Parklaan – Boskoop

Uitgifte-automaat Locatie Boomgaard

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt en zonder wachttijd.

U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen en/of handverkoop afhalen uit het uitgifte automaat op locatie Boomgaard 213. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS-bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de uitgifte automaat met de knop “afhalen medicatie” uw medicijnen afhalen. Deze service is geheel gratis en mogelijk voor Apotheek Parklaan.

Wat kan er niet in de Uitgifte-automaat?

 • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer krijgt
 • Producten met afmetingen groter dan een schoendoos
 • Breekbare flacons

Deze geneesmiddelen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt onze uitgifte-automaat?

 1. Per mail (info@apotheekparklaan.nl), telefoon (0172-211918) of aan de balie aangeven dat u interesse heeft. Vermeld hierbij uw 06-nummer.
 2. Geneesmiddelen klaarzetten
  Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen klaargemaakt en klaargezet in de uitgifte-automaat.
 3. SMS-bericht
  U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede SMS wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Daarna werkt uw afhaalcode niet meer en kunt u de geneesmiddelen in de Boskoopse apotheek (boomgaard 213 in Boskoop) ophalen tijdens de openingstijden.
 4. Geneesmiddelen ophalen uit de uitgifte-automaat.
  Volg de instructies op het scherm van de uitgifte-automaat. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt.
  Let op: u kunt maar één keer het vak openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het vak pakt.
  Geneesmiddelen waarvoor (bij)betaald moet worden, kunnen via de aangesloten pinautomaat afgerekend worden. De afhaal-automaat is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.